середу, 4 квітня 2018 р.


Година правознавства
Адміністративна і кримінальна відповідальність молоді перед Законом”.
4 квітня у Хмельницькому фінансово-економічному коледжі для студентів
1, 2, 3 курсів була проведена година правознавства “Адміністративна і кримінальна відповідальність молоді перед Законом.
На масовий захід було запрошено інспектора зі зв'язків з громадкістю лейтенанта поліції Стрембіцьку Анну, яка розповіла студентам про поліцію, її основні правила і обов'язки, про адміністративну і кримінальну відповідальність, було роз’яснено ситуації, при яких настає адміністративна та кримінальна відповідальність, обговорювали основні правопорушення , було піднято питання крадіжок і пограбувань, розглядалося питання хуліганств, вживання нецензурної лексики у громадських місцях, студенти і інспектор зі зв’язків з громадкістю лейтенант поліції Стрембіцька Анна, обговорювали також конфлікти на фоні побутових питань, працівник патрульної поліції застерігала молодь від негативного впливу алкоголю і наркотиків.
Адже у підлітковому віці дуже важливо обрати вірний шлях у житті.
-       Даний захід допоміг мені розширити мої знання про адміністративну відповідальність, тепер я знаю як швидко і своєчасно попередити конфліктні ситуації” – зазначив студент 2 курсу спеціальності облік і аудит Цінько Юрій.
-       Дуже інформативно і цікаво, тепер я краще знаю що таке і буллінг і до кого потрібно відразу звернутися при необхідності” -  сказала студентка 1 курсу спеціальності туризм Яцкова Катерина.
Під час заходу студенти фінансово-економічного коледжу активно брали участь у діалозі, з патрульним поліцейським Стрембіцькою Анною, задавали ряд питань.
Також молоді люди розширили свої знання про свої права і обов’язки.



Немає коментарів:

Дописати коментар