вівторок, 13 листопада 2018 р.


Година поезії 

"Поезія – це завжди неповторність,

якийсь безсмертний дотик до душі".

Поезія надихає, звеличує, спонукає на подвиги... Вірші найвідоміших поетів світу окриляють закоханих романтиків, запалюють відчайдушних любителів пригод.
13  листопада у
 Хмельницькому фінансово-економічному коледжі для студентів 1 курсу була проведена година поезії : “Поезія – це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі”.

На заході виступав Хмельницький поет, лауреат премії  імені Богдана Хмельницького в галузі літературної діяльності та популяризації української мови Віталій Цезарійович Міхалевський.
Він познайомив присутніх із своїм творчим доробком та продекламував поезії зі своєї останньої збірки "Цукерково-букетні вірші".
Також Віталій Міхалевський представив студентам свої найкращі вірші, а саме вірші про кохання. Після знайомства з поезією Віталія Цезарійовича Міхалевського відчуваєш, як прокидається в душі щось сокровенне, що глибоко дрімало в тобі, і ти починаєш переосмислювати багато речей, опинившись у силовому полі слова.
 Поезія Міхалевського глибоко лірична. А саме у коханні поет знаходить різні барви для свого натхнення.
Студенти фінансово-економічного коледжу відчули особливий настрій у поезії Віталія Міхалевського і пройнялися всією душею його літературним талантом.
 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар